Agenda

Voor een volledige en actuele agenda, bezoek onze Facebook pagina

mrt
24
zo
The Bluesville’s
mrt 24 @ 16:30


The Bluesville’s spelen de Blues. Originele roots muziek vanuit het hart en ziel gespeeld op authentieke instrumenten. Niets meer of minder. De band bestaat uit liefhebbers van het genre met een breed repertoire aan covers en eigen nummers. Ze zijn bekende gezichten op vermaarde podia in Nederland zoals Bluescafé Apeldoorn en De Boerderij in Zoetermeer.
De 5 mans formatie ontstond uit voormalige leden van The City Blues Band, 6ft Below en Moontanned. Bestaande uit zanger/mondharmonica speler Marcel Pels en het onverstoorbare bas/drums koppel respectievelijk Mario Michies en Cees Matton. Gitaar maestro Dave Sumatra en de als laatst gerekruteerde keyboard virtuoos Franz van Veen completeren het kwintet.
Opererend vanuit het midden van Nederland zorgen The Bluesville’s voor wervelende optredens vol met passie, energie en bovenal vakmanschap. Sumatra, Pels en van Veen cirkelen om elkaar heen als gekooide leeuwen in het kruisgevecht tussen de magistrale gitaar, harmonica en keyboard solo’s. Hun wisselwerking met de solide ritme sectie woedt voort als een prairie vuur tot de laatste noot van elk concert. Hun speelstijl varieert van old school Delta en down home Chicago Blues, swingende Texas Boogie tevens West Coast Blues aangevuld met melancholieke Ballades en Southern Rock.
Ze spelen overal en altijd. Treden op in nachtclubs en concertzalen evenals festivals en privé feesten. Voorts elke gelegenheid of evenement dat op hun pad komt.

mrt
30
za
JPK Band
mrt 30 @ 21:30 – mrt 31 @ 01:00

www.jpkband.nl
Blues-Rock trio mainly playing own work and covers played in their own unique JPK flavour
mrt
31
zo
Blues Mission @ Muziekcafé het Warm Onthaal
mrt 31 @ 16:30

Bluesband Bluesmission
Opgericht 2017
De band bestaat uit: Michel (Mies) de Kok, bluesharp – John Meeuwsen, bas – Hans Andriessen, gitaar – Kees van Steenbruggen, keyboard/piano – Peter Kok, drums

apr
7
zo
Blueswheel
apr 7 @ 16:30


Blues/rock

BluesWheel is een vijfkoppige blues-rock formatie en opereert met succes vanuit midden Nederland, Meer weten! kijk op onze website www.blueswheel.nl
Biography
http://www.blueswheel.nl/bio-blueswheel.html

Vocals-bluesharp: Wim Petersen
Toetsen-hammond: Clemens Hoekstra
Bassist:Roel Sadhinoch,
Slagsologitarist: Peter Lit
Herman Scholte: Drums (Oprichter van Blueswheel

apr
14
zo
Mojo Hand
apr 14 @ 16:30

Blues band MOJO HAND is een fantastische Nederlandse blues band spelend met plezier, energie en passie.
MOJO HAND laat je “The Blues Experience” voelen!
De vier ervaren muzikanten spelen een mix van zelf geschreven en bestaande blues nummers, alles met het MOJO HAND gevoel in verschillende bluesstijlen. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritme sectie, een grommend Hammond geluid, bezielde en scherpe gitaar solo’s, schreeuwende bluesharp licks en twee rauwe, emotionele stemmen garanderen een onvergetelijke ervaring.

apr
20
za
Shades of Deep Purple @ Muziekcafé het Warm Onthaal
apr 20 @ 21:30

Opgericht in 2008 door Merlijn Rotte ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van Deep Purple.
De band bestaat uit vijf muzikanten die hun sporen in de muziek al verdiend hebben.
Een keer in de zoveel tijd komen ze bij elkaar om een aantal optredens te doen.
Allen hebben ze een voorliefde voor de muziek van Deep Purple. Bereid je voor op de grote hits als ‘Child in Time, Smoke On The Water en Black Night. Ook minder bekend werk, waarbij ook nummers zitten die Deep Purple zelf nooit live speelt, zal de revue passeren in een twee-uur durende show.
Spelplezier en muzikaliteit staan voorop. De band onderscheidt zich van andere tribute bands door de nummers met eerbied te spelen, maar niet altijd vast te houden aan het arrangement. Meerstemmigheid, medleys en andere interpretaties van nummers maken dat ze een diverse show neerzetten. Alles met als doel het publiek een fijne avond te laten beleven met een dwarsdoorsnede van fijne muziek van een legendarische band.

Leden:
Mathijs Rotte: gitaar
Gerard Ruis: toetsen/zang
Bas Maree: vocalen/gitaar
Maarten Plug-Nijenhuis: basgitaar  en zang
Merlijn Rotte: drums

apr
21
zo
Blue Rebel
apr 21 @ 16:30

Een ervaren rock trio,dat vooral met passie, stevige bluesrock en swingende blues ten gehore brengt .

apr
26
vr
Koningsnacht met Street!
apr 26 @ 21:30

Koningsnacht is een feestje waar een feestband bij thuishoort.
De Herman Brood tribute band Street gaat daar voor zorgen!
apr
28
zo
Rocktopussy
apr 28 @ 16:30

Warme kameraadschap,onvoorwaardelijke liefde voor rockmuziek en een enorme inzet. Dat zijn de pijlers waarop Rocktopussy nu al jaren steunt. De roots van de band liggen in The Seventies. Songs van onder andere Zeppelin, The Stones, Gallagher, The Doors, Howling Wolf, worden overgoten met een typische Rocktopussy saus. De songs worden niet nagespeeld, maar gecovered; naar het geluid van de band getrokken. In een klassieke samenstelling, Michel Buijs (drums), Rene Veldhoen (zang), Dennis Paalman (bas)en Bas Rutgers (gitaar), dendert de band nu al jaren door het land. Feesten, kroegen, festivals, motorclubs: Rocktopussy rockt altijd en overal!

Rocktopussy is een echte werkband. Drie uur repertoire wordt er op een avond doorheen gestampt, waarbij de bandleden na het tweede nummer het zweet al op de rug hebben staan. Het enthousiasme waarmee de songs worden gespeeld, slaat altijd over op het publiek. Kroegen die ons hebben geboekt, halen de band vaak weer terug voor nieuwe optredens.

De doelstelling is eigenlijk al jaren hetzelfde. Zoveel mogelijk spelen! Van Maastricht tot Amsterdam…